Algemene Voorwaarden


Algemeen
Leukerwonen.nl staat sinds maart 2012 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54798132. Leukerwonen.nl staat geregisteerd als webwinkel. Leukerwonen.nl is gevestigd aan de Marishof 33, 3862 ZB in NIJKERK (gld). We zijn bereikbaar via ons mailadres: leukerwonen@upcmail.nl. Ons bankrekeningnummer is IBAN NL35RABO0139 2588 33.

Verzendkosten
De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Leukerwonen.nl is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens transport door PostNL. De verzendkosten voor Nederland zijn standaard € 3,95. Bij pakket-post van 0 tot 10 kg zijn de kosten € 6,95 en bij pakketten van 10 tot 20 kg zijn de kosten € 13,25. Het is ook mogelijk om de producten op afspraak te komen afhalen in Nijkerk. Verzenden buiten Nederland, verzendkosten op aanvraag.

Levering
Na betaling van de door u bestelde artikelen wordt het pakket zo snel mogelijk verstuurd. Tenzij het product niet op voorraad is. Wij zullen u hierover zo spoedig mogelijk berichten en u laten weten wanneer u het pakket zult ontvangen. Mocht het product niet meer leverbaar zijn, stellen wij u op de hoogte en zal het bedrag per direct worden teruggestort. 

Betaling
U kunt betalen door het bedrag overmaken naar ons bankrekening nr. IBAN NL35RABO0139 2588 33. Indien uw betaling binnen 5 dagen nog niet is ontvangen sturen wij u een herinnering. Is de betaling binnen 7 dagen nog niet bijgeschreven dan vervalt automatisch uw bestelling.

Ruilen
Leukerwonen.nl verpakt en verzendt de goederen met zorg. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u na email of telefonisch contact het artikel op uw eigen kosten, zonder beschadigingen en voorzien van originele verpakking, binnen 7 dagen aan ons retourneren. U krijgt dan van ons het aankoopbedrag retour exclusief de verzendkosten.